Penne cu bacon și leurdă
40 min
4 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 400g penne Monte Banato
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 200g cubulețe bacon
  • 200g piept de pui
  • 2 cepe verzi
  • 2 legături de leurdă
  • 250ml smântână de gătit
  • sare
  • piper
  • chimen
  • 100g parmezan ras
Mod de preparare

Pasul 1: Într-o tigaie, se adaugă ulei de măsline și se călește baconul.

Pasul 2: Peste baconul călit, se adaugă pieptul de pui.

Pasul 3: Se adaugă cepele verzi și leurda.

Pasul 4: Se adaugă smântâna de gătit și se condimentează compoziția cu sare, piper și chimen.

Pasul 5: După câteva minute, se adaugă parmezanul ras și pastele fierte, conform instrucțiunilor de pe pachet.

Pasul 6: Se servește în farfurie și se savurează cu parmezan ras.

Poftă bună!

 

Încearcă și alte rețete