Despre Monte Banato
Savoare unică,
calitate și experiență

Înființat în 1994, Monte Banato a adus în România noul concept de paste făinoase cu ou. Ne-am dezvoltat pe parcursul anilor pentru a răspunde cererii în creștere a clienților, și astăzi producem peste 5000 de tone de paste anual. Prin calitatea excepțională a produselor noastre, atenția la detalii și angajamentul pentru o alimentație sănătoasă, am reușit să ne situăm rapid printre primele opțiuni ale consumatorilor din România. Fabricarea pastelor Monte Banato implică utilizarea făinii grifice de grâu, ceea ce conferă diferențe notabile în granulație, culoare și calitate, fiind considerată cea mai potrivită opțiune pentru prepararea pastelor, și suntem mândri să fim singurii producători care o alegem cu încredere.

Pangram SA este certificata IFS in prelucrarea produselor din cereale, cereale, panificatie si patiserie industriala, produse zaharoase, snacksuri

Selecție extinsă de
produse

Portofoliul Pangram cuprinde pe lângă produsele Monte Banato, crackerșii, toast-ul, biscuiții Colussi, dar și produsele wellness ale brandului Misura: croissante, biscuiți, chec, brioșe.

În momentul de față, piaţa de desfacere a activităţii de producţie-distribuţie Pangram se extinde în toată România şi în toate reţelele multinaţionale. Sediul companiei este situat în vestul României, în oraşul Reşiţa, capitala judeţului Caraş-Severin.

Nr. 1 pe segmentul de paste făinoase cu ou*

(*Conform Nielsen Retail Audit Service Total Romania market MAT period ending 2020, Dry Pasta category, Pasta with egg segment)
O experiență de trei decenii

Monte Banato a pornit în aventura sa culinară în 1994, introducând în România delicioasele paste făinoase cu ou. În cele trei decenii de activitate, brandul nostru a câștigat recunoașterea și aprecierea pasionaților de paste din întreaga țară, datorită calității excepționale și gustului unic al produselor noastre.

1995
Începerea producției

Apare prima secție de producție a pastelor Monte Banato, cu o capacitate de 30 tone/lună.

1999
Lansarea snacksurilor Cheese CD

Portofoliul Monte Banato e îmbogățit cu gama de Sărățele CHEESE CD.

2007
Colussi Group preia acționariatul

Colussi Group, un jucător important pe piața italiană, devine acționar majoritar.

2018
Reîmprospătarea brandului

În urma rebrandingului apar noul logo Monte Banato și ambalajele cu design modern.

2019
Extinderea producției

Are loc achiziția unui utilaj nou de producție a sărățelelor, cu o capacitate de 80 kg/oră.

2020
Lansarea unei noi game de snacks

Monte Banato lansează noua gamă de snacks: covrigi, grisine, bread sticks.

de forme de paste
1
tipuri de sărățele
1
tipuri de snacks
1
clienți
~ 1
Unde ne găsești