Pasul 1: Se prepară primul amestec de legume la blender, adăugând ceapa, 4 căței de usturoi și morcovii și se adaugă compoziția într-un vas.
Pasul 2: Se prepară al doilea amestec de legume la blender, adăugând ciuperci, zucchini și nuci și se adaugă compoziția într-un alt vas.
Pasul 3: Se adaugă într-o tigaie ulei de măsline pentru a se prăji primul amestec de legume pentru câteva minute.
Pasul 4: Se adaugă cel de-al doilea amestec de legume și se condimentează cu sare, piper, oregano, busuioc și boia.
Pasul 5: Se adaugă sucul de roșii și se amestecă până se omogenizează compoziția.
Pasul 6: Într-un bol separat, se pregătește mascarpone, smântână și un cățel de usturoi și se condimentează compoziția cu sare și piper.
Pasul 7: Într-o tavă, se pregătește construcția, începând cu amestecul de legume, foile de lasagna, crema de mascarpone și mozzarella, repetându-se acest proces până se ajunge la nivelul dorit.
Pasul 8: Se adaugă tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 30-35 de minute, în funcție de timpul de pregătire al foilor, specificat pe pachet.
Pasul 9: După ce a fost scoasă din cuptor, se lasă lasagna la odihnit pentru 10 minute și se adaugă pătrunjel proaspăt.
Pasul 10: Se servește în farfurie și se savurează.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.