Tagliatelle gratinate cu pui și mozzarella
60 min
4 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 120g tagliatelle artizanale cu ou Monte Banato
  • 1 piept de pui dezosat Fragedo
  • 2 pulpe de pui dezosate, fără piele, Fragedo
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 200ml smântână grasă
  • 50ml sos de roșii
  • 100g mozzarella
  • parmezan ras
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 cubuleț de unt
Mod de preparare

Pasul 1: Se taie cuburi carnea de pui și se trag la tigaie în ulei.

Pasul 2: Se adaugă ceapa și usturoiul și se lasă la înăbușit.

Pasul 3: Se adaugă smântâna și sosul de roșii și se lasă la fiert.

Pasul 4: Se pun la fiert tagliatellele, conform instrucțiunilor de pe pachet.

Pasul 5: Se așează pastele într-un vas termorezistent și se toarnă peste ele sosul de pui.

Pasul 6: Se presară bucăți de mozzarella și parmezan ras.

Pasul 7: Se adaugă vasul la cuptorul preîncălzit la 185°C, pentru aproximativ 20 de minute.

Pasul 8: Se servește pe o farfurie și se savurează!

Poftă bună!