Salată de paste cu pesto, roșii și mozzarella by Cosânzenele Gătesc
15 minute
2 persoane
Ușor
Ingrediente
  • 200g Spirale cu ou Monte Banato
  • 150g roșii cherry
  • 120g mozzarella
  • 40g rucola
  • 2 linguri pesto
  • o lingură ulei de măsline
  • sare și piper
  • câteva fâșii de parmezan ras
Mod de preparare

Pasul 1: Fierbe pastele în apă cu sare, cu 1-2 minute mai puțin decât scrie pe ambalaj, pentru a ieși al dente.

Pasul 2: Scurge pastele de apă și adaugă-le într-un bol, apoi lasă-le puțin la răcit.

Pasul 3: Adaugă și restul ingredientelor: roșiile cherry tăiate în jumătăți, mozzarella proaspătă, ruptă în bucăți, o mână de ruccola și două linguri generoase de pesto. Stropește-le cu puțin ulei de măsline, sare și piper, apoi amestecă bine.

Paul 4: Pentru un plus de gust, adaugă și câteva fâșii de parmezan la servire.

Poftă bună!