
Pasul 1: Puneți la fiert apa cu sare pentru paste, apoi fierbeți foile de Lasagne Monte Banato pentru 2-3 minute în apă clocotită. După ce au fiert, scoateți-le într-un bol cu apă rece.
Pasul 2: Pentru umplutură, tăiați legumele cubulețe și adăugați-le într-un bol, alături de busuiocul mărunțit, usturoiul ras și jumătate din cantitatea de cremă de brânză.
Pasul 3: Condimentați compoziția cu sare și piper, apoi amestecați bine.
Pasul 4: Scurgeți bine de apă foile de Lasagne și umpleți-le cu câte 2 linguri din compoziția de legume.
Pasul 5: Rulați foile de Lasagne ca într-un tub de Cannelloni și așezați-le într-o tavă termorezistentă.
Pasul 6: Separat, faceți un sos din restul de cremă de brânză, Parmezan și supa de legume.
Pasul 7: Adăugați sosul peste pastele din tavă, apoi presărați Parmezan ras peste.
Pasul 8: Gătiți la cuptor timp de 30 de minute la 200℃.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2025. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.