Cannelloni cu dovlecei, roșii și cremă de brânză by Chef Jakob Hausmann
45 minute
4 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 500g foi de Lasagne Monte Banato
  • 300g cremă de brânză cu verdețuri
  • 5 roșii
  • 2 dovlecei
  • 2-3 căței de usturoi
  • 300ml supă rece de legume
  • 150g Parmezan ras
  • câteva frunze de busuioc proaspăt
Mod de preparare

Pasul 1: Puneți la fiert apa cu sare pentru paste, apoi fierbeți foile de Lasagne Monte Banato pentru 2-3 minute în apă clocotită. După ce au fiert, scoateți-le într-un bol cu apă rece.

Pasul 2: Pentru umplutură, tăiați legumele cubulețe și adăugați-le într-un bol, alături de busuiocul mărunțit, usturoiul ras și jumătate din cantitatea de cremă de brânză.

Pasul 3: Condimentați compoziția cu sare și piper, apoi amestecați bine.

Pasul 4: Scurgeți bine de apă foile de Lasagne și umpleți-le cu câte 2 linguri din compoziția de legume.

Pasul 5: Rulați foile de Lasagne ca într-un tub de Cannelloni și așezați-le într-o tavă termorezistentă.

Pasul 6: Separat, faceți un sos din restul de cremă de brânză, Parmezan și supa de legume.

Pasul 7: Adăugați sosul peste pastele din tavă, apoi presărați Parmezan ras peste.

Pasul 8: Gătiți la cuptor timp de 30 de minute la 200℃.

Poftă bună!