Burger de pui cu sărățele by Chef Marcian Vodnar
20 minute
1 persoană
Ușor
Lipsă imagine produs.
Ingrediente
  • Sărățele Cheese CD cu usturoi Monte Banato
  • 2 chitfele pentru burger, din carne de pui
  • ulei de măsline
  • cremă de brânză cu busuioc
  • dulceață de ardei iute
  • dulceață de smochine verzi
  • roșii deshidratate
  • sos de usturoi
  • vin roșu pentru servire
Mod de preparare

Pasul 1: Într-o tigaie încinsă, se rumenesc chiftelele de burger în puțin ulei de măsline, timp de câteva minute pe fiecare parte.

Pasul 2: În loc de chifle, se folosesc sărățele Cheese CD Monte Banato cu usturoi, pe care se întinde crema de brânză cu busuioc.

Pasul 3: Se adaugă o linguriță de duleață de ardei iute și o linguriță de dulceață de smochine verzi peste sărățelele cu cremă de brânză. Peste acestea, se adaugă mai apoi câte o roșie deshidratată și puțin sos de usturoi.

Pasul 4: Asamblează burgerul, alternând cele 3 straturi de sărățele cu toppinguri și cele două chiftele de pui.

Poftă bună!