Salată de paste cu piept de pui by Chef Marcian Vodnar
30 minute
2 persoane
Ușor
Ingrediente
  • 400g Spirale cu ou Monte Banato
  • 1 caserolă piept de pui Fragedo
  • sana
  • ulei de nucă
  • cimbrișor
  • morcov
  • ardei gras
  • sparanghel
  • lămâie
  • roșii deshidratate
  • brânză cu trufe
  • sos chutney
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Pasul 1: Feliază pieptul de pui în fâșii subțiri, apoi amestecă-l cu puțină sana și sare. Lasă amestecul la marinat.

Pasul 2: Toacă legumele în cubulețe mici și trage-le la tigaie în ulei de nucă. Adaugă sare și pune puiul marinat la prăjit, peste legume, pentru câteva minute.

Pasul 3: Stoarce jumătate de lămâie peste amestecul din tigaie și adaugă câteva roșii deshidratate, tăiate bucățele.

Pasul 4: Fierbe pastele, conform instrucțiunilor de pe pachet, în apă cu sare. După ce au fiert, stoarce-le și adaugă-le peste amestecul de pui și legume, în tigaie.

Pasul 5: Taie cubulețe brânza cu trufe și adaug-o în tigaie, apoi finalizează preparatul adăugând o lingură de sos chutney. Amestecă bine.

Pasul 6: Servește preparatul alături de mărar proaspăt, tocat mărunt și un pahar de vin bun.

Poftă bună!

Încearcă și alte rețete