Pasul 1: Feliază pieptul de pui în fâșii subțiri, apoi amestecă-l cu puțină sana și sare. Lasă amestecul la marinat.
Pasul 2: Toacă legumele în cubulețe mici și trage-le la tigaie în ulei de nucă. Adaugă sare și pune puiul marinat la prăjit, peste legume, pentru câteva minute.
Pasul 3: Stoarce jumătate de lămâie peste amestecul din tigaie și adaugă câteva roșii deshidratate, tăiate bucățele.
Pasul 4: Fierbe pastele, conform instrucțiunilor de pe pachet, în apă cu sare. După ce au fiert, stoarce-le și adaugă-le peste amestecul de pui și legume, în tigaie.
Pasul 5: Taie cubulețe brânza cu trufe și adaug-o în tigaie, apoi finalizează preparatul adăugând o lingură de sos chutney. Amestecă bine.
Pasul 6: Servește preparatul alături de mărar proaspăt, tocat mărunt și un pahar de vin bun.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2025. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.