Monte Banato, Gustul care ne unește de 30 de ani

În 2024, sărbătorim 30 de ani de când Monte Banato ne aduce bucurie în suflete și pe mese, cu fiecare preparat. Celebrăm cu o campanie menită să ne aducă aminte că oricât de diferiți am fi, „Gustul care ne unește” e unul singur.


Din Banat în toată țara! Gustul pastelor cu origini bănățene dă savoare preparatelor tradiționale și contemporane pregătite de românii din fiecare regiune a țării. Regăsim bucuria momentelor dragi în fiecare farfurie pe care o așezăm cu drag la masă. De la zupa cu tăiței a bunicii, la pastele cu fructe de mare ale celor mai rafinați maeștri culinari, cu toții știm că ingredientul secret al celor mai de succes rețete vine din pachetele Monte Banato.

Uniți în suflet și în gust, sărbătorim gustul de acasă cu pachete aniversare, disponibile pe toate rafturile magazinelor din țară, în ediție limitată. La 30 de ani, lansăm pachetele cu 30% mai mult produs ale celor mai îndrăgite sortimente: Tăiței lungi, Penne, Melci spiralați, Spaghetti și Spirale.


Vă invităm să sărbătoriți alături de noi „Gustul care ne unește”, din fiecare colț al țării! Puteți urmări videoclipul campaniei noastre aici. Mai multe detalii despre campanie pe 30ani.montebanato.ro