Paste din grâu dur

Paste din grâu dur

Termenul al dente  defineşte acea caracteristică a pastelor de a fi gătite la exterior, în timp ce o parte din interior rămâne semicrudă. Textura uşor rigidă a pastelor gătite al dente este percepută prin mestecare, iar pastele au un indice glicemic mai scăzut în comparaţie cu cele gătite în mod tradiţional. Secretul unor paste al dente perfecte constă în ingredientele din care acestea sunt produse. Adevăraţii cunoscători ştiu că făina din grâu dur conferă pastelor consistenţă compactă mult dorită. Pastele din grâu dur Monte Banato respectă standardele de calitate specifice pastelor autentice italieneşti.

REȚETE MONTE BANATO

Cu noi simţi gustul tradiţiei


Paste cu ton si lamaie

Spaghetti Puttanesca

Fundițe Alfredo

Tagliatelle Beef Ragu


Descoperă reţetele noastre

To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook