REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Tăiței cu brânză și slănină

INGREDIENTE

    • Tăiței Monte Banato
    • 100g cubulețe de slănină
    • 300g brânză de burduf
    • 2-3 linguri smântână dulce
    • sare
Tăiței cu brânză și slănină

O rețetă delicioasă, simplă și ușor de preparat, tradițională din Ardeal, transmisă din generație în generație, pe care să o savurezi împreună cu familia.

  • Timp de preparare: 20 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Într-un vas mare cu apă, fierbeți pastele Monte Banato conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Pasul 2: Între timp, prăjiți slănina în tigaie, la foc mic, până când se rumenește și lasă toată grăsimea.
  3. Pasul 3: Scurgeți o parte din grăsimea lăsată de slănină.
  4. Pasul 4: Puneți tăițeii în tigaie peste slănină după care puneți brânza de burduf și smântâna.
  5. Pasul 5: Amestecați la foc mic până când brânza de burduf se topește.
  6. Pasul 6: Se așează în farfurie și se savurează.

Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook