REȚETE MONTE BANATO
Tipareste reteta
Tăiței cu brânză și slănină
INGREDIENTE
- Tăiței Monte Banato
- 100g cubulețe de slănină
- 300g brânză de burduf
- 2-3 linguri smântână dulce
- sare

O rețetă delicioasă, simplă și ușor de preparat, tradițională din Ardeal, transmisă din generație în generație, pe care să o savurezi împreună cu familia.
- Timp de preparare: 20 de minute
- Cantitate: 4 porţii
Mod de preparare
- Pasul 1: Într-un vas mare cu apă, fierbeți pastele Monte Banato conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Pasul 2: Între timp, prăjiți slănina în tigaie, la foc mic, până când se rumenește și lasă toată grăsimea.
- Pasul 3: Scurgeți o parte din grăsimea lăsată de slănină.
- Pasul 4: Puneți tăițeii în tigaie peste slănină după care puneți brânza de burduf și smântâna.
- Pasul 5: Amestecați la foc mic până când brânza de burduf se topește.
- Pasul 6: Se așează în farfurie și se savurează.
Tipareste reteta