REȚETE MONTE BANATO
Vezi produsul TAGLIATELLE 200G
Tipareste reteta
Tagliatelle porcini cu pui și gorgonzola
INGREDIENTE
- 450g Tagliatelle Monte Banato
- 400g piept dezosat de pui
- 100g unt
- 150g ciuperci porcini
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 ceapă
- 150ml de smântână pentru gătit
- 100g gorgonzola
- sare
- piper

Vrei să încerci o rețetă desăvârșită, cu care să îi cucerești pe toți? Avem rețeta perfectă: tagliatelle Monte Banato cu porcini, pui și gorgonzola!
- Timp de preparare: 20 de minute
- Cantitate: 4 porții
Mod de preparare
- Topește jumătate din cantitatea de unt și ulei de măsline;
- Adaugă puiul și lasă-l până se rumenește;
- În untul și uleiul rămas, călește puțin ciupercile;
- Adaugă ceapa și călește-o timp de 3 minute;
- Adaugă smântâna;
- Fierbe pastele timp de 8 minute;
- Combină toate ingredientele;
- Condimentează după gust.
Produse din această reţetă

TAGLIATELLE 200G
Vezi produsulTipareste reteta