REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Tagliatelle porcini cu pui și gorgonzola

INGREDIENTE

    • 450g Tagliatelle Monte Banato
    • 400g piept dezosat de pui
    • 100g unt
    • 150g ciuperci porcini
    • 2 linguri ulei de măsline
    • 1 ceapă
    • 150ml de smântână pentru gătit
    • 100g gorgonzola
    • sare
    • piper
Tagliatelle porcini cu pui și gorgonzola

Vrei să încerci o rețetă desăvârșită, cu care să îi cucerești pe toți? Avem rețeta perfectă: tagliatelle Monte Banato cu porcini, pui și gorgonzola!

  • Timp de preparare: 20 de minute
  • Cantitate: 4 porții

Mod de preparare

  1. Topește jumătate din cantitatea de unt și ulei de măsline;
  2. Adaugă puiul și lasă-l până se rumenește;
  3. În untul și uleiul rămas, călește puțin ciupercile;
  4. Adaugă ceapa și călește-o timp de 3 minute;
  5. Adaugă smântâna;
  6. Fierbe pastele timp de 8 minute;
  7. Combină toate ingredientele;
  8. Condimentează după gust.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook