REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Spirale cu sos pesto genovese

INGREDIENTE

    • 400g Spirale Monte Banato
    • 2 buchete de busuioc
    • 100g seminţe de pin din Italia
    • ulei de măsline Agnesi
    • 1/2 căpăţână de usturoi
    • 100g pecorino
    • 50g parmezan 16 luni
    • sare
Spirale cu sos pesto genovese

Pastele cu sos pesto genovese sunt un deliciu căruia nu ai cum să îi rezişti. Aroma puternică a busuiocului proaspăt îţi încântă simţurile, îţi răsfaţă papilele gustative şi scoate în evidență calitatea pastelor Monte Banato

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se creează un amestec cu toate ingredientele, cu excepţia pastelor, folosind un mojar;
  2. Pasul 2: Se adaugă ingredientele în ordinea următoare: usturoi, sare, ulei de măsline, busuioc, seminţe de pin, brânzeturi;
  3. Pasul 3: Se asezonează pastele cu sosul pesto obținut.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook