Pastele cu sos pesto genovese sunt un deliciu căruia nu ai cum să îi rezişti. Aroma puternică a busuiocului proaspăt îţi încântă simţurile, îţi răsfaţă papilele gustative şi scoate în evidență calitatea pastelor Monte Banato.
Timp de preparare: 30 de minute
Cantitate: 4 porţii
Mod de preparare
Pasul 1: Se creează un amestec cu toate ingredientele, cu excepţia pastelor, folosind un mojar;
Pasul 2: Se adaugă ingredientele în ordinea următoare: usturoi, sare, ulei de măsline, busuioc, seminţe de pin, brânzeturi;
Pasul 3: Se asezonează pastele cu sosul pesto obținut.
To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook