REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Spaghetti Puttanesca

INGREDIENTE

    Ingrediente

    • Spaghetti Monte Banato
    • 100ml ulei de măsline extra virgin
    • 4 căței de usturoi, zdrobiți
    • 4 file de anșoa, tocat
    • 1 conservă roșii tăiate cubulețe
    • 100g măsline de kalamata, pictate
    • 50g capere
    • 1/2 lingură paprika
    • sare
    • parmezan proaspăt ras și pătrunjel tocat, pentru servire
Spaghetti Puttanesca
  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porții

Mod de preparare

Mod de preparare

  • Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălziți uleiul. Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut.
  • Adăugați anșoa și gătiți un minut. Adăugați roșii, măsline, capere și paprika, amestecați până fierbe totul, apoi reduceți căldura și se lăsați la foc mic, aproximativ 15 minute.
  • Între timp, fierbeți pastele Monte Banato conform instrucțiunilor de pe pachet.
  • Scurgeți pastele, adăugați-le peste sos și amestecați cu grijă.
  • Se presară cu pătrunjel și parmezan și se servește.

Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook