REȚETE MONTE BANATO
Tipareste reteta
Spaghetti Puttanesca
INGREDIENTE
- Spaghetti Monte Banato
- 100ml ulei de măsline extra virgin
- 4 căței de usturoi, zdrobiți
- 4 file de anșoa, tocat
- 1 conservă roșii tăiate cubulețe
- 100g măsline de kalamata, pictate
- 50g capere
- 1/2 lingură paprika
- sare
- parmezan proaspăt ras și pătrunjel tocat, pentru servire
Ingrediente

- Timp de preparare: 30 de minute
- Cantitate: 4 porții
Mod de preparare
Mod de preparare
- Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălziți uleiul. Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut.
- Adăugați anșoa și gătiți un minut. Adăugați roșii, măsline, capere și paprika, amestecați până fierbe totul, apoi reduceți căldura și se lăsați la foc mic, aproximativ 15 minute.
- Între timp, fierbeți pastele Monte Banato conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Scurgeți pastele, adăugați-le peste sos și amestecați cu grijă.
- Se presară cu pătrunjel și parmezan și se servește.
Tipareste reteta