Pennele rigate cu sos pesto sicilian sunt delicioase şi simplu de preparat. Sosul pesto sicilian este un adevărat deliciu şi scoate în evidenţă textura şi gustul savuros al pennelor Monte Banato. Încearcă şi tu Penne Rigate Monte Banato cu sos pesto sicilian.
Timp de preparare: 20 de minute
Cantitate: 4 porţii
Mod de preparare
Pasul 1: Se amestecă în mojar toate ingredientele, cu excepţia pastelor;
Pasul 2: Se începe cu usturoiul, sarea, chilli şi roşiile;
Pasul 3: Se adaugă apoi migdalele, uleiul de măsline şi busuiocul;
Pasul 4: La final, se adaugă şi brânza ricotta;
Pasul 5: Se asezonează pastele cu sosul pesto astfel obţinut.
To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook