REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Penne Amatriciana

INGREDIENTE

    • 400g Penne Monte Banato
    • o ceapă galbenă
    • 50g șuncă
    • 200g roșii decojite
    • piper negru
    • sare
Penne Amatriciana

O rețetă cu specific italian, extrem de delicioasă şi care învăluie pastele într-un sos aromat de roșii cu șuncă.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se călește ceapa în ulei încins;
  2. Pasul 2: Când este gata călită se adaugă roșiile și șunca;
  3. Pasul 3: Reduceți amestecul până la 1/3 din volum;
  4. Pasul 4: Adăugați sare și piper negru după gust;
  5. Pasul 5: Asezonați pastele cu sos.  

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook