REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Macaroane carbonara

INGREDIENTE

    • 300g Macaroane Monte Banato
    • 100g şuncă
    • 100g Pecorino Romano
    • 4 gălbenuşuri de ou
    • ulei de măsline Agnesi
    • piper negru din abundenţă
Macaroane carbonara

O reţetă clasică de paste care te face să te simți ca într-o vacanță în Italia. Reţeta de sos carbonara este preferată de toți pasionații gastronomiei italienești. Încearcă sosul carbonara cu Macaroane Monte Banato pentru o combinaţie desăvârşită.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se căleşte şunca tăiată felii subţiri;
  2. Pasul 2: Se adaugă apoi pastele;
  3. Pasul 3: Se ia de pe foc şi se amestecă cu brânza, piperul negru şi gălbenuşurile de ou;
  4. Pasul 4: Se adaugă puţină apă de la paste.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook