O reţetă clasică de paste care îţi aduce pe masă savoarea bucătăriei italiene. Reţeta tradiţională de paste carbonara este preferata tuturor şi satisface şi cele mai exigente gusturi culinare. Încearcă sosul carbonara cu Linguine Monte Banato pentru o combinaţie desăvârşită.
Timp de preparare: 30 de minute
Cantitate: 4 porţii
Mod de preparare
Pasul 1: Se curăţă anghinarele şi se taie fâşii subţiri;
Pasul 2: Se gătesc în ulei împreună cu ceapa până devin crocante;
Pasul 3: Gătiţi pastele în apă fiartă;
Pasul 4: Se adaugă puţină apă de la paste ca un risotto;
Pasul 5: Se amestecă apoi ouăle bătute, piperul negru şi pătrunjelul mărunţit.
To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook