Pastele cu fructe de mare sunt piesa de rezistenţă a gastronomiei italiene. Încearcă un preparat plin de savoare, care combină textura apetisantă a Spaghetti Monte Banato cu aroma inconfundabilă a midiilor.
Timp de preparare: 30 de minute
Cantitate: 4 porţii
Mod de preparare
Pasul 1: Se curăţă midiile;
Pasul 2: Se gătesc imediat pentru a putea fi deschise şi se îndepărtează muşchiul;
Pasul 3: Se curăţă usturoiul şi se taie bucăţi subţiri;
Pasul 4: Se căleşte usturoiul în ulei şi apoi se adaugă midiile;
Pasul 5: Se stinge cu vin alb;
Pasul 6: După ce luaţi tigaia de pe foc adăugaţi pătrunjelul mărunţit;
Pasul 7: Se fierb pastele, se scurg de apă şi se adaugă imediat în sos;
Pasul 8: La servire se adaugă frunze de pătrunjel şi piper.
To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook