REȚETE MONTE BANATO
Vezi produsul AGNESI FUSILLI 500G
Tipareste reteta
Fussili cu nucă și gorgonzola
INGREDIENTE
- 250g Fussili Monte Banato
- 50g nucă
- 200ml smântână dulce pentru gătit
- 60g gorgonzola
- 1 cățel de usturoi
- 6 frunze de busuioc
- sare
- piper

O rețetă inedită și o combinație desăvârșită de arome și texturi, care îți va răsfăța papilele gustative încă de la prima înghițitură.
- Timp de preparare: 20 de minute
- Cantitate: 3 porții
Mod de preparare
- Pasul 1: Se prăjesc sâmburii de nucă până devin ușor rumeni;
- Pasul 2: Se călește usturoiul, peste care se adaugă smântâna;
- Pasul 3: Se adaugă gorgonzola și se amestecă până se topește;
- Pasul 4: Se adaugă busuiocul
- Pasul 5: Se adaugă sare și piper, după gust.
Produse din această reţetă

AGNESI FUSILLI 500G
Vezi produsulTipareste reteta