REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Fusilli cu sepie

INGREDIENTE

    • 400g Fusilli Monte Banato
    • 200g sepie curăţată
    • 2 şalote
    • pătrunjel
    • ulei de măsline Agnesi
    • oţet
    • chili
Fusilli cu sepie

Fusilli cu sepie este o mâncare pentru cei care nu se mulţumesc cu puţin. Sepia conferă o aromă inconfundabilă preparatului tău şi scoate în evidenţă valoarea gastronomică a pastelor din făină de grâu dur Monte Banato.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se fierb pastele al dente;
  2. Pasul 2: Se taie felii şalotele şi se prăjesc în ulei, după care se stropesc cu puţin oţet;
  3. Pasul 3: Se adaugă pastele al dente;
  4. Pasul 4: Se adaugă puţină apă rămasă de la paste, ca la risotto;
  5. Pasul 5: Se ia tigaia de pe foc şi se amestecă cu sepia tăiată cubuleţe;
  6. Pasul 6: Se adaugă pătrunjelul şi puţin chili;
  7. Pasul 7: Se lasă să se combine aromele timp de 5 minute înainte de servire.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook