Fusilli cu sepie este o mâncare pentru cei care nu se mulţumesc cu puţin. Sepia conferă o aromă inconfundabilă preparatului tău şi scoate în evidenţă valoarea gastronomică a pastelor din făină de grâu dur Monte Banato.
Timp de preparare: 30 de minute
Cantitate: 4 porţii
Mod de preparare
Pasul 1: Se fierb pastele al dente;
Pasul 2: Se taie felii şalotele şi se prăjesc în ulei, după care se stropesc cu puţin oţet;
Pasul 3: Se adaugă pastele al dente;
Pasul 4: Se adaugă puţină apă rămasă de la paste, ca la risotto;
Pasul 5: Se ia tigaia de pe foc şi se amestecă cu sepia tăiată cubuleţe;
Pasul 6: Se adaugă pătrunjelul şi puţin chili;
Pasul 7: Se lasă să se combine aromele timp de 5 minute înainte de servire.
To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook