REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Fundițe Alfredo

INGREDIENTE

    Ingrediente

    • Fundițe Monte Banato
    • sare
    • 100ml smântână
    • 100g unt
    • 100g parmezan proaspăt ras
    • piper negru proaspăt măcinat
    • 2 lingurițe pătrunjel tocat
Fundițe Alfredo
  • Timp de preparare: 20 de minute
  • Cantitate: 4 porții

Mod de preparare

Mod de preparare

  • Într-un vas mare cu apă, fierbeți pastele conform instrucțiunilor pachetului. După fierbere, păstrați aproximativ 1 cană din apa în care au fost gătite pastele.
  • Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu, se adaugă smântână și unt. Gătiți până se topește untul și se încălzește crema.
  • Adăugați parmezan și condimentați cu sare și piper.
  • Dacă sosul este prea gros, adăugați apă rezervată pentru paste
  • Se presară cu pătrunjel și parmezan și se servește.

Tipareste reteta


To improve your experiences on our site, we use cookies. Some are essential for the site to work. We also use non-essential cookies to collect information that helps improve the site. Cookies collect information in an anonymous form. Some cookies can be used for promotional purposes and are predefined.

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook