REȚETE MONTE BANATO
Tipareste reteta
Fundițe Alfredo
INGREDIENTE
- Fundițe Monte Banato
- sare
- 100ml smântână
- 100g unt
- 100g parmezan proaspăt ras
- piper negru proaspăt măcinat
- 2 lingurițe pătrunjel tocat
Ingrediente

- Timp de preparare: 20 de minute
- Cantitate: 4 porții
Mod de preparare
Mod de preparare
- Într-un vas mare cu apă, fierbeți pastele conform instrucțiunilor pachetului. După fierbere, păstrați aproximativ 1 cană din apa în care au fost gătite pastele.
- Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu, se adaugă smântână și unt. Gătiți până se topește untul și se încălzește crema.
- Adăugați parmezan și condimentați cu sare și piper.
- Dacă sosul este prea gros, adăugați apă rezervată pentru paste
- Se presară cu pătrunjel și parmezan și se servește.
Tipareste reteta