SIMŢI DIFERENŢA

Misiunea Monte Banato

PRODUSE DE CALITATE SUPERIOARĂ

Pangram SA a pus mereu pe primul loc consumatorul final. Produsele care poartă sigla brandului Monte Banato sunt un pilon de referinţă în industria fabricării pastelor din România.

Pornind de la obiectivul de a oferi clienţilor noştri alimente sănătoase şi cu valori nutritive, ne-am bazat întreg procesul de producţie pe trei principii: calitatea produselor, atenţia pentru o alimentaţie echilibrată şi valoarea gastronomică ce caracterizează toată gama de produse Monte Banato. Politica de management a calităţii, în cadrul Pangram SA, este orientată în primul rând spre obţinerea satisfacţiei clienţilor. Prin calitatea produselor oferite ne-am respectat mereu promisiunea de a livra produse care oferă maximum de satisfacţie clienţilor noştri.

PANGRAM SA a aplicat şi aplică un sistem de management al siguranţei alimentului, fiind certificată ISO 22000 și FSSC 22000.

Misiunea Monte Banato
Nr. 1 pe piaţa pastelor cu ou în România (*Conform Nielsen) i
30 de forme de paste
6 tipuri de sărățele
2.149 Clienți

Valorile Monte Banato

CALITATEA ŞI ATENŢIA LA DETALII SUNT PRIMORDIALE ÎN PROCESUL DE PRODUCŢIE

Încă de la început am fost conştienţi că pentru a obţine încrederea şi satisfacţia clienţilor noştri trebuie să acordăm o atenţie deseobită procesului de producţie. Politica de management a calităţii este un factor extrem de important în procesul de producţie a pastelor fainoase Monte Banato, precum şi a produselor care fac parte din sortimentele de snacksuri și sosuri. Produsele Monte Banato sunt rezultatul a numeroase verificări ale proceselor de producţie, pornind de la materia primă până la produsul ambalat, verificări care stau la baza certificării sistemului de calitate.

CALITATE PRIN INGREDIENTE ATENT SELECŢIONATE

Pentru a ne asigura că livrăm întotdeauna produse care coincid cu cele mai înalte standarde de calitate, folosim doar materii prime şi ingrediente atent selecţionate. Brandul Monte Banato promovează doar produse sigure din punct de vedere alimentar şi care nu conţin organisme modificate genetic. Pangram SA este în prezent certificat pentru sistemul de management integrat calitate şi siguranţă alimentară în conformitate cu standardul DIN EN ISO 9001:2000 şi cu Regulamentul CE 852/2004.

PRODUSE DE CALITATE

Respectarea regulilor de igienă în toate etapele de producţie, depozitare, transport, distribuţie, cultivarea conştiinţei calităţii la personalul din toate departamentele au dus la obţinerea de produse cu un înalt nivel calitativ, competitive pe piaţa europeană. Controlul calităţii şi igienei se efectuează constant, după proceduri care permit obţinerea de produse sigure sub aspect chimic şi microbiologic.

REȚETE MONTE BANATO

Cu noi simţi gustul tradiţiei


Penne Amatriciana

Spaghetti cu usturoi, ulei şi piper

Fusilli cu sepie

Spaghetti cu midii


Descoperă reţetele noastre

Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook