REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Tagliatelle porcini cu pui și gorgonzola

INGREDIENTE

    • 450g Tagliatelle Monte Banato
    • 400g piept dezosat de pui
    • 100g unt
    • 150g ciuperci porcini
    • 2 linguri ulei de măsline
    • 1 ceapă
    • 150ml de smântână pentru gătit
    • 100g gorgonzola
    • sare
    • piper
Tagliatelle porcini cu pui și gorgonzola

Vrei să încerci o rețetă desăvârșită, cu care să îi cucerești pe toți? Avem rețeta perfectă: tagliatelle Monte Banato cu porcini, pui și gorgonzola!

  • Timp de preparare: 20 de minute
  • Cantitate: 4 porții

Mod de preparare

  1. Topește jumătate din cantitatea de unt și ulei de măsline;
  2. Adaugă puiul și lasă-l până se rumenește;
  3. În untul și uleiul rămas, călește puțin ciupercile;
  4. Adaugă ceapa și călește-o timp de 3 minute;
  5. Adaugă smântâna;
  6. Fierbe pastele timp de 8 minute;
  7. Combină toate ingredientele;
  8. Condimentează după gust.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook