REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Spirale cu sos pesto genovese

INGREDIENTE

    • 400g Spirale Monte Banato
    • 2 buchete de busuioc
    • 100g seminţe de pin din Italia
    • ulei de măsline Agnesi
    • 1/2 căpăţână de usturoi
    • 100g pecorino
    • 50g parmezan 16 luni
    • sare
Spirale cu sos pesto genovese

Pastele cu sos pesto genovese sunt un deliciu căruia nu ai cum să îi rezişti. Aroma puternică a busuiocului proaspăt îţi încântă simţurile, îţi răsfaţă papilele gustative şi scoate în evidență calitatea pastelor Monte Banato

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se creează un amestec cu toate ingredientele, cu excepţia pastelor, folosind un mojar;
  2. Pasul 2: Se adaugă ingredientele în ordinea următoare: usturoi, sare, ulei de măsline, busuioc, seminţe de pin, brânzeturi;
  3. Pasul 3: Se asezonează pastele cu sosul pesto obținut.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook