REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Penne rigate cu sos pesto sicilian

INGREDIENTE

    • 400g Penne Rigate Monte Banato
    • 100g brânză ricotta
    • 2 căţei de usturoi
    • 100g de roşii uscate înmuiate în apă
    • 10 frunze de busuioc
    • 100ml ulei de măsline Agnesi
    • 100g migdale decojite şi prăjite
    • sare, piper şi ardei iute pentru gust
Penne rigate cu sos pesto sicilian

Pennele rigate cu sos pesto sicilian sunt delicioase şi simplu de preparat. Sosul pesto sicilian este un adevărat deliciu şi scoate în evidenţă textura şi gustul savuros al pennelor Monte Banato. Încearcă şi tu Penne Rigate Monte Banato cu sos pesto sicilian.

  • Timp de preparare: 20 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se amestecă în mojar toate ingredientele, cu excepţia pastelor;
  2. Pasul 2: Se începe cu usturoiul, sarea, chilli şi roşiile;
  3. Pasul 3: Se adaugă apoi migdalele, uleiul de măsline şi busuiocul;
  4. Pasul 4: La final, se adaugă şi brânza ricotta;
  5. Pasul 5: Se asezonează pastele cu sosul pesto astfel obţinut.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook