REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Penne Amatriciana

INGREDIENTE

    • 400g Penne Monte Banato
    • o ceapă galbenă
    • 50g șuncă
    • 200g roșii decojite
    • piper negru
    • sare
Penne Amatriciana

O rețetă cu specific italian, extrem de delicioasă şi care învăluie pastele într-un sos aromat de roșii cu șuncă.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se călește ceapa în ulei încins;
  2. Pasul 2: Când este gata călită se adaugă roșiile și șunca;
  3. Pasul 3: Reduceți amestecul până la 1/3 din volum;
  4. Pasul 4: Adăugați sare și piper negru după gust;
  5. Pasul 5: Asezonați pastele cu sos.  

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook