REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Macaroane carbonara

INGREDIENTE

    • 300g Macaroane Monte Banato
    • 100g şuncă
    • 100g Pecorino Romano
    • 4 gălbenuşuri de ou
    • ulei de măsline Agnesi
    • piper negru din abundenţă
Macaroane carbonara

O reţetă clasică de paste care te face să te simți ca într-o vacanță în Italia. Reţeta de sos carbonara este preferată de toți pasionații gastronomiei italienești. Încearcă sosul carbonara cu Macaroane Monte Banato pentru o combinaţie desăvârşită.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se căleşte şunca tăiată felii subţiri;
  2. Pasul 2: Se adaugă apoi pastele;
  3. Pasul 3: Se ia de pe foc şi se amestecă cu brânza, piperul negru şi gălbenuşurile de ou;
  4. Pasul 4: Se adaugă puţină apă de la paste.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook