REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Linguine cu sos carbonara

INGREDIENTE

    • 400g Linguine Monte Banato
    • 4 anghinare spinoase
    • 1/2 ceapă roşie
    • 2 ouă
    • sare şi piper
    • pătrunjel
    • ulei
Linguine cu sos carbonara

O reţetă clasică de paste care îţi aduce pe masă savoarea bucătăriei italiene. Reţeta tradiţională de paste carbonara este preferata tuturor şi satisface şi cele mai exigente gusturi culinare. Încearcă sosul carbonara cu Linguine Monte Banato pentru o combinaţie desăvârşită.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se curăţă anghinarele şi se taie fâşii subţiri;
  2. Pasul 2: Se gătesc în ulei împreună cu ceapa până devin crocante;
  3. Pasul 3: Gătiţi pastele în apă fiartă; 
  4. Pasul 4: Se adaugă puţină apă de la paste ca un risotto;
  5. Pasul 5: Se amestecă apoi ouăle bătute, piperul negru şi pătrunjelul mărunţit.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook