REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Spaghetti cu midii

INGREDIENTE

    • 400g Spaghetti Monte Banato
    • 1 kg midii
    • 200 ml vin alb
    • 4 căţei de usturoi
    • un pumn de pătrunjel
    • ulei de măsline Agnesi
    • sare
    • piper
Spaghetti cu midii

Pastele cu fructe de mare sunt piesa de rezistenţă a gastronomiei italiene. Încearcă un preparat plin de savoare, care combină textura apetisantă a Spaghetti Monte Banato cu aroma inconfundabilă a midiilor.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se curăţă midiile; 
  2. Pasul 2: Se gătesc imediat pentru a putea fi deschise şi se îndepărtează muşchiul;
  3. Pasul 3: Se curăţă usturoiul şi se taie bucăţi subţiri;
  4. Pasul 4: Se căleşte usturoiul în ulei şi apoi se adaugă midiile;
  5. Pasul 5: Se stinge cu vin alb;
  6. Pasul 6: După ce luaţi tigaia de pe foc adăugaţi pătrunjelul mărunţit;
  7. Pasul 7: Se fierb pastele, se scurg de apă şi se adaugă imediat în sos;
  8. Pasul 8: La servire se adaugă frunze de pătrunjel şi piper.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook