REŢETE MONTE BANATO
REȚETE MONTE BANATO

Fusilli cu sepie

INGREDIENTE

    • 400g Fusilli Monte Banato
    • 200g sepie curăţată
    • 2 şalote
    • pătrunjel
    • ulei de măsline Agnesi
    • oţet
    • chili
Fusilli cu sepie

Fusilli cu sepie este o mâncare pentru cei care nu se mulţumesc cu puţin. Sepia conferă o aromă inconfundabilă preparatului tău şi scoate în evidenţă valoarea gastronomică a pastelor din făină de grâu dur Monte Banato.

  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Cantitate: 4 porţii

Mod de preparare

  1. Pasul 1: Se fierb pastele al dente;
  2. Pasul 2: Se taie felii şalotele şi se prăjesc în ulei, după care se stropesc cu puţin oţet;
  3. Pasul 3: Se adaugă pastele al dente;
  4. Pasul 4: Se adaugă puţină apă rămasă de la paste, ca la risotto;
  5. Pasul 5: Se ia tigaia de pe foc şi se amestecă cu sepia tăiată cubuleţe;
  6. Pasul 6: Se adaugă pătrunjelul şi puţin chili;
  7. Pasul 7: Se lasă să se combine aromele timp de 5 minute înainte de servire.

Produse din această reţetă


Tipareste reteta


Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook