Paste din grâu dur

Paste din grâu dur

Termenul al dente  defineşte acea caracteristică a pastelor de a fi gătite la exterior, în timp ce o parte din interior rămâne semicrudă. Textura uşor rigidă a pastelor gătite al dente este percepută prin mestecare, iar pastele au un indice glicemic mai scăzut în comparaţie cu cele gătite în mod tradiţional. Secretul unor paste al dente perfecte constă în ingredientele din care acestea sunt produse. Adevăraţii cunoscători ştiu că făina din grâu dur conferă pastelor consistenţă compactă mult dorită. Pastele din grâu dur Monte Banato respectă standardele de calitate specifice pastelor autentice italieneşti.

REȚETE MONTE BANATO

Cu noi simţi gustul tradiţiei


Penne Amatriciana

Spaghetti cu usturoi, ulei şi piper

Fusilli cu sepie

Spaghetti cu midii


Descoperă reţetele noastre

Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook