NOUTĂŢI

Vrei să afli care sunt cele mai noi stiri despre Monte Banato şi să fii la curent cu ultimele noutăţi din domeniu? Te interesează informaţii de ultimă oră referitoare la produsele noastre? Urmăreşte rubrica Noutăţi şi eşti la curent cu tot ce se întâmplă.

CONCURS - Cadouri Delicioase

2017.12.08

CONCURS - Cadouri Delicioase

8 decembrie - 30 decembrie 2017

Citeşte mai multe

CONCURS Ghicește și Câștigă

2017.09.08

CONCURS Ghicește și Câștigă

8 septembrie - 27 octombrie 2017

Citeşte mai multe

Concurs Eat Fresh

2017.08.28

Concurs Eat Fresh

28 august - 24 septembrie 2017

Citeşte mai multe

Concurs Rețete de 5 Stele

2017.07.10
Concurs Rețete de 5 Stele
10 - 30 iulie 2017
Citeşte mai multe

CONCURS

2017.03.01

Femeile adevărate trebuie celebrate!
1-8 martie 2017

Citeşte mai multe

Monte Banato prezintă un nou concept de branding

2016.04.20

Pentru că susține rebranding-ul, Monte Banato vine pe piață cu un nou concept de excepție, care pune în valoare și mai mult produsele sale delicioase.

Citeşte mai multe

Produsele noastre

Monte Banato vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă largă de paste făinoase de calitate, sosuri pentru paste, snacksuri şi sortimente de biscuiţi care satisfac cei mai exigenţi consumatori. Produsele Monte Banato sunt fabricate din materii prime şi ingrediente atent selecţionate. Întreg procesul de producţie din cadrul Monte Banato se bazează pe trei principii: calitatea produselor, atenţia pentru o alimentaţie echilibrată şi gustul inconfundabil.

Pastele făinoase cu ou Monte Banato sunt fabricate din faina grifică şi ouă de calitate, iar textura rezultată influenţează calitatea reţetelor preparate de consumatorii noştri. Monte Banato este liderul pieţei de paste făinoase cu ou din România (conform Nielsen România i).

Varietatea de paste făinoase Monte Banato este completată de gama de paste din grâu dur care se remarcă prin caracteristici de rezistenţă la fierbere şi consistenţă compactă. Pastele din grâu dur Monte Banato se ridică la standardele de calitate specifice pastelor italieneşti şi sunt alegerea ideală pentru un preparat tradiţional. Pastele făinoase din grâu dur conţin vitamine, minerale, antioxidanţi esenţiali pentru viaţă şi nu în ultimul rând, adăugă savoare mesei tale.

Gama de produse Monte Banato este completată de cele șase sărățele și de delicioasele sosuri, special concepute pentru tine când vrei să prepari o reţetă clasică de paste, dar nu ai timp de pierdut în bucătărie. 

Alături de produsele Monte Banato, clienţii noştri se pot bucura de pastele marca Agnesi, care aduc calitatea italienească pe mesele lor şi cateva sortimente de biscuiţi produşi sub renumitele branduri Colussi şi Misura

Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook