Misura

Produsele Misura

Misura este brandul numărul 1 în ceea ce priveşte inovaţia în industria alimentară şi un pionier în sectorul de wellness. După penetrarea sectorului farmaceutic în 1974, produsele Misura au câştigat inimile consumatorilor graţie gamelor de preparate special create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor nutriţionale ale clienţilor săi. Încă de la început, misiunea brandului Missura s-a axat pe crearea şi distribuirea produselor savuroase şi cu valori nutriţionale excelente, astfel încât consumatorii să redescopere plăcearea mâncatului sănătos.

Din 1996, brandul Misura face parte din marea familie a Grupului Colussi şi îşi respectă promisiunea de a livra consumatorilor săi momente unice în care plăcerea de a mânca ceva sănătos se contopeşte cu plăcerea de a face ceva special pentru sănătatea lor. Produsele Misura aduc un aport echilibrat de subtanţe nutritive şi fibre şi sunt ideale pentru un regim alimentar sănătos.

REȚETE MONTE BANATO

Cu noi simţi gustul tradiţiei


Penne Amatriciana

Spaghetti cu usturoi, ulei şi piper

Fusilli cu sepie

Spaghetti cu midii


Descoperă reţetele noastre

Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook