Agnesi

Produsele Agnesi

Agnesi este producătorul italian de paste cu cea mai mare tradiţie şi un simbol al excelenţei în producţia pastelor din grâu dur. Povestea Agnesi începe în 1824, pe malul Mării Mediterane, unde inginerul Paolo Battista Agnesi a pus bazele primei sale fabrici. În cei aproape 200 de ani de experienţă, Agnesi a pus inovaţia în slujba consumatorilor săi, oferind întotdeauna produse de înaltă calitate. Pastele Agnesi sunt preparate din cel mai bun grâu dur din lume, care le conferă textura Al Dente, specifică gastronomiei italiene.

În prezent, Agnesi duce mai departe valorile care au făcut brandul faimos în întreaga lume. Pastele Agnesi garantează un gust desăvârşit precum şi un aport considerabil de fibre şi subtanţe nutritive, necesare pentru un regim alimentar echilibrat. Reţeta unică după care sunt preparate pastele Agnesi este moştenirea cea mai de preţ a fondatorului brandului şi, transpusă în procesul de producţie atent controlat din fabricile din Italia, se materializează în cele mai apreciate paste din Italia şi Europa.

REȚETE MONTE BANATO

Cu noi simţi gustul tradiţiei


Penne Amatriciana

Spaghetti cu usturoi, ulei şi piper

Fusilli cu sepie

Spaghetti cu midii


Descoperă reţetele noastre

Monte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook