ANUNŢURI
ANUNȚURI

Va multumim pentru ca ati ales sa fiti alaturi de MONTE BANATO pana acum!

În data de 25.05.2018 a intrat în vigoare Regulamentul General cu privire la Protecția Datelor (RGPD). 
Pe scurt, RGPD este un regulament adoptat la nivelul UE; acesta obligă companiile care doresc să facă campanii de marketing direct către adrese de e-mail să obțină acordul clienților lor.

Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

În cadrul firmei PANGRAM SA proprietara a brandului MONTE BANATO, se acordă o importanță maxima comunicării cu clienții noștri și încercăm să furnizăm cât mai multe noutăți referitoare la campanii promotionale, noutati tehnologice, oferte, si concursuri organizate la nivelul societatii.

Subscrisa SC PANGRAM SA , prelucreaza anumite date cu caracter personal doar in cazul organizarii unor concursuri, strict pentru gestionarea unor evidente interne.

Acordam mare importanța colectării si stocării corecte a datelor cu caracter personal și ne angajăm să respectăm RGPD European în forma sa cea mai strictă.

Acest acord de informare reprezinta o informare prealabila cu privire la intrarea in vigoare a Regulamentului General cu privire la Protecția Datelor (RGPD). 

 Puteți să vă retrageți acordul de a primi informatii, oferte sau promotii, în orice moment, cu efect în viitor, contactând reprezentanții firmei noastre prin e-mail : marketing@montebanato.roMonte Banato Romania foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Monte Banato
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Monte Banato pe Facebook